-> Interim Europe
Primiti acest mail deoarece sunteti inscris in baza noastra de date. Dezabonare 
Trimite unui prieten Versiunea online
2012-2013
Oferta de personal
temporar si interimar din Romania / Moldova
   

Dosar special

KINE in FRANTA !

 

   

     
   

Situatie curenta
Documente necesare in cazul in care  sunteti de nationalitate comunitara si titular a unei diplome de pregatire ceruta pentru exersarea profesiei de masor-kinesiterapeut intr-un stat, membru sau partial membru, care reglementeaza accesul sau exersarea lui :

LISTA DOCUMENTELOR NECESARE :

- O cerere de autorizatie de exersare a profesiei
- Fotocopie lizibila a unui act de identitate valid la data depunerii cererii
- Copie dupa diploma care va permite exersare profesieii in tara in care ati obtinut-o
- Copii dupa diplomele complementare
- Toate documentale necesare dovedind cursuri de pregatire suplementare, de experienta sau competente acumulate de-a lungul experientei profesionale intr-un stat, membru sau partial membru, sau intr-un stat tertier.
- Declaratia autoritatii competente dintr-un stat, membru sau partial membru, a unui organism, datand de mai putin de un an, care sa ateste lipsa de sanctiuni 
- Copii dupa atestatiile  autoritatilor care au eliberat titlul, specificand : nivelul de studii, detalilul si numarul de ore a materiilor urmate in fiecare an de studii,continutul si durata perioadelor de stagiu validate.

     
Va ascultam !!! !!!
 

Echipa Interim Europe ! va ajuta mereu !"Va putem pregati pentru o detasare profesionala in Franta . Dar inainte trebuie sa fiti autorizat."

Dr. Remus Glogojeanu, specialitate Kinetoterapie. Email : recrutare@interim-europe.ro.

 

 

"Va putem delega in Franta pentru o perioada de 6 luni. (aprilie - octombrie). Beneficiati de echivalentul salariu francez. "

Teodora Decaux - Directeur France "Interim Europe"
    Retur pagina una Newsletter

Documente justificative de prezentat referitor la cererea de autorizatie de exersare in Franta pentru persoanele ne avand o Diploma de stat franceza
Veti gasi in continuare lista actelor de prezentat in cadrul unei cereri de autorizatie de exercitiu in Franta. Lista documentalor este diferita in functie de cele trei cazuri prezentate in continuare.
in cazul in care sunteti de nationalitate comunitra, titular a une diplome cerute pentru exersarea profesiei de Masor-kinesiterapeut intr-un stat membru sau partial membru, ceea ce reglementeaza accesul sau exersarea sa.

IInterim Europa se ocupa de regularizarea situatiei Dvoastre in Franta. Dupa selectie, dosarul este urmarit de Directia Franta, contra unei contributii de 800 euros (inclusiv costurile traducerii actelor. Dupa obtinerea autorizatiei de exersare a profesiei, puteti accepta sau nu ofertele pe care vi le propune Interim Europe din lista joburilor propuse.Retele sociale

Vanzari online in Romania / Moldova

we-Advertise Media Agency

Am gasit adresa dvs cautand firme pe internet.
Oferta este trimisa cu cea mai buna intentie, in cazul in care nu apreciati comunicarea va rugam sa ne comunicati acest lucru.
In conformitate cu Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicarilor electronice, acest mesaj nu poate fi considerat SPAM deoarece:
(1) - acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar;
(2) - contine toate datele noastre de contact;
(3) - are scopul de a va informa cu privire la produse sau servicii ce va pot aduce beneficii;
(4) adresa dvs. de e-mail fie a fost obtinuta in mod direct ca urmare a unor corespondente anterioare sau deoarece sunteti un client/furnizor al companiei noastre sau a fost selectata dintr-o baza de date la care ati subscris; fie a fost facuta publica de catre dvs. fie prin afisari cu caracter publicitar intr-un ghid de afaceri sau in cadrul unei intalniri de afaceri. Ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs. sau a provocat neplaceri.

 

         
   
Cine suntem ?
  • Interim Europe este o retea de concesionari care furnizeaza forta de munca din Romania si Moldova in strainatate, pentru perioade scurte de timp.

Contact : office@interim-europe.ro

Doresc sa depun un dosar "Kine"

Nume:
Prenume:
Tel. :
E-mail :

Chestionar Interim

   
Copyright © 2012 GPRM
Int. Plt Luicu Vasile nr. 3 | sec. 2 | Bucuresti | Romania
www.interim-europe.ro | office@interim-europe.ro
Tel.: + 40 21 3234040 | Fax: + 40 21 323 4041

Dezabonare